Sidor

fredag 5 juli 2024

Ska det vara så här? :((


Jag har inte fått ordning på TV:n som jag köpte för ett tag sedan. Därför kontaktade jag Hemfixarna, som bland annat ordnar med TV-installationer så att kanalerna finns på plats. Jag fick kontakt med fixaren Osama, som blivit tilldelad uppdraget. Vi talades vid på onsdagen, men han föreslog ingen tid. Istället fick jag ett sms att han skulle komma på torsdagen (igår) klockan 16. Ja ja, det blir väl bra. Jag satt där klockan 16, men ingen Osama. Klockan 17 ringer jag honom och han berättar då att han har så mycket att göra, så han kommer inte. Då jag ifrågasatte att han inte kommer vid den tid som han själv bestämt så sa han att jag ju bor i Grums medan han bor i Karlstad.

- Men det är väl inte mitt problem! fräste jag.

Vi avslutade samtalet. Nästan omedelbart kom ett sms där han hade bestämt att han ska komma idag klockan 18. Sms:et går inte att besvara. Han bestämmer alltså hur jag ska tillbringa fredagskvällen. Jag är i alla fall på plats och räknar med att han ska dyka upp klockan 18. Fem minuter efter utsatt tid får jag ett sms. Han har nu ändrat tiden till måndag klockan 18! Sms:et går inte att besvara.

På måndag är det jag som ringer till Hemfixarna och säger att Osama Essa inte är välkommen hem till mig. Är de fortfarande intresserade av uppdraget får de skicka någon annan. Men det finns kanske fler företag att anlita?

4 kommentarer:

  1. Den frågan är lätt att svara på: NEJ. Ingen seriös firma.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag lade ut det här på Facebook. En vän hörde av sig och kommer hit i morgon för att försöka hjälpa mig.

      Radera