tisdag 16 september 2008

Barnbokstävling

Libris utlyser en barnbokstävling. Boken ska ge hopp till barn som lever nära någon vuxen med alkoholproblem. Tävlingen "Du är inte ensam" pågår till den 30 maj 2009 och vinnaren får 50 000 kronor. Läs mer här.

7 kommentarer:

 1. Oj vilken spännande tävling. Ska du delta?

  SvaraRadera
 2. Jag kan nog inte låta bli...

  Jag tror förresten att det är en bra idé om vi, när vi får nys om sådana här saker, lägger ut det på bloggen, så kan övriga romanlöpare också få chansen att vara med.

  SvaraRadera
 3. Ja det är nog jättebra att var och en som får nys om en tävling lägger ut den på sin blogg. Det kan vara lätt att missa annars, och bättre läsa om det flera gånger än ingen alls.

  Barnbok var det nu ja! =D

  SvaraRadera
 4. Jag blir framför allt imponerad över din generositet gällande informationen. : )

  SvaraRadera
 5. Menar du att jag borde hemlighålla det för att öka mina egna chanser? Jag tror att det är så att om jag skriver tillräckligt bra, så vinner jag. Skriver jag inte tillräckligt bra, så vinner jag inte. Om min information här får några fler att delta ändrar inte på detta.
  Dessutom har jag själv utnyttjat informationen om andra tävlingar, som andra har delat med sig av på sina bloggar, så jag tycker att det jämnar ut sig.

  SvaraRadera
 6. Jag håller med dig, Robert. Skriver man tillräckligt bra så vinner man, annars inte. Och det spelar ingen som helst roll hur många som deltar i tävlingen

  SvaraRadera
 7. Hurra det finns fortfarande goda människor! : )

  Kram på er!

  SvaraRadera