torsdag 4 juni 2009

Så där ja

Nu har jag skrivit klart mitt bidrag till Ica-Kurirens novelltävling. Så nu får jag se till att lägga det på lådan. Temat för tävlingen är klockan åtta. Tycker själv att jag har lyckats, men vad vet väl jag vad juryn gillar.

Jag har även skickat ett bidrag till den tävling som Nafs arrangerar. Jag har även några noveller, som jag tänkte skicka in till den novelltävling som Föreningen Värmlandslitteratur anordnar tillsammans med Värmländska Författarsällskapet.

3 kommentarer:

  1. Jag hoppas att du vinner dessa tävlingar. Själv planerade jag att deltaga i dem, men så för någon vecka sedan bestämde jag mig för att ta det lugnt och bara deltaga i umeå-tävlingen.

    SvaraRadera
  2. Lycka till! Jag har skrivit till Ica, men inte det andra. Tävlingar är så bra!

    SvaraRadera
  3. Ja, hoppet lär ju vara det sista som överger människan. Igår kväll läste jag igenom kopian på mitt bidrag till Ica-Kuriren och kände mig nöjd igen. Jag tycker faktiskt att det är en bra text. Men tyvärr kanske juryn har helt andra preferenser. Fast jag vet väl inte om jag skulle vilja ha det tvärtom heller. Skriva texter som passar juryn, som jag själv inte tycker känns rätt.

    SvaraRadera