måndag 26 april 2010

Ge fan i mina hjulbultar!!!

Idag började bilen skramla och skaka. Jag hade några mil hem, men jag kunde inte stanna där jag var, utan det var bara att åka. När jag kom fram till macken hemmavid, kunde man där konstatera att vänster bakhjul endast hölls fast av EN hjulbult (istället för fem). Fyra hjulbultar var borta. På vänster framhjul fattades två hjulbultar.
För tre veckor sedan fick jag åka in till samma mack, eftersom vänster framhjul inte satt fast. Hjulbultarna var inte åtdragna.
Familjens andra bil fick vi åka in med förra veckan, eftersom vänster framhjul inte satt fast...
Jag vet inte vem det är som lossar hjulbultarna, men det är inte roligt. Jag skjutsar mina barn i bilen varje dag!
Jag gjorde en polisanmälan idag, men det lär väl inte komma ut så mycket av den.

3 kommentarer:

 1. Men herre guuu, så hemskt! Står bilen parkerad utan uppsikt?
  Kör inte utan att kolla däcken, det är ju livsfarligt....

  SvaraRadera
 2. Är det ett nytt nöje som blossat upp i dina trakter, eller är det bara du som drabbats? Dom där bultarna brukar ju sitta som berget i vanliga fall.

  SvaraRadera
 3. Inger, bilen står på garageuppfarten, och den kollar man ju inte på natten. Det tänds en lampa utanför garaget när någon går förbi, men är det natt så är det. Ja, det blir till att kolla hjulen när man ska åka iväg.

  Cici, det finns någon mer på gatan som har drabbats, så jag hoppas att vi inte är speciellt utvalda. Jag hoppas att det inte beror på att jag är aktiv i kommunpolitiken, för det vore otäckt att tänka sig att någon vill riskera livet på mina barn bara för att den personen anser att jag har fel åsikter.

  SvaraRadera