fredag 11 november 2011

111111

Ingen kan väl ha missat att dagens datum är 11-11-11. Många lär gifta sig idag. Klockan 11...

På Akademiska sjukhuset i Uppsala föddes en flicka i natt. Som mellannamn ska hon naturligtvis heta - Älva!

5 kommentarer:

 1. I Göteborgs Domkyrka gifter sig visst 11 par klockan 11 idag. En väninna till mig har två barn som spelar i Göta Lejon (orkester som ofta uppträder på evenemang i Göteborg) och de ska spela för alla brudparen vid Göteborgshjulet vid Operan och har tagit ledigt från skolan för att göra det...

  Apropå ditt skrivande som jag som läst om på din profil; ge ut böckerna själv! Jag har just nu min på tryckeriet i Falun och den kommer hit den 28 november! Jag är så tokig att jag struntar i att skicka in till förlag! :)

  SvaraRadera
 2. Jag tycker bara att om förlagen refuserar mina manus, så kanske de inte är tryckvärda. Fast man kanske inte ska se det så.

  SvaraRadera
 3. Nej, så tycker jag inte alls att du ska se det! De har ju ratat både Astrid Lindgren och Stieg Larsson!

  Gå på din magkänsla - om du gillar det du skrivit finns det säkert 100 till som gör det och det är ju en bra början.

  Du kan alltid använda dig av print on demand, så är din insats minimal. Kolla på Publits hemsida, enligt mina efterforskningar den bästa i dagsläget. Lätt som en plätt att använda säger alla och din insats är som sagt inte stor.

  Jag valde att trycka upp ett gäng böcker eftersom jag ville ha en inbunden bok, men jag tvekade länge av ekonomiska skäl. Klart att jag tar en ekonomisk risk när jag trycker upp en massa böcker, för de kan ju teoretiskt bli stående i garaget tills barnbarnen får ärva dem, men jag tänker inte så.

  Det är min dröm och min dröm har ett pris; typ 50 000. Det är ändå en rätt hanterlig summa att betala för att få sin dröm uppfylld, tycker jag.

  Jag ser livet rätt så odramatiskt och är inte rädd för att chansa. Man måste våga för att vinna.

  Vad är din dröm värd? Säkert 69 kronor på Publit! Det är grundpriset för en bok där. Lite tillkommer förstås i början, men ändå!

  Hör gärna av dig till mig igen om du har funderingar eller behöver peppning!

  SvaraRadera
 4. Tack Joanna! Nu har du gett mig lite att fundera på.

  SvaraRadera
 5. Bra det! :) Tankar är bäst när de är i rörelse!

  SvaraRadera