tisdag 18 november 2008

Umeå Novellpristävling populär

Umeå Novellpristävling har tydligen rönt stort intresse bland skrivintresserade. De fick in 1 044 bidrag, vilket är 500 fler än förra året. Läs mer här.

Men visst tycker väl juryn att mitt bidrag var bäst?! Snälla! P-p-pretty please!

4 kommentarer:

 1. Eller mitt?!?!?!?!
  Pleasepleasepleaseplease

  undrar när man får reda på vem som blir vinnaren.

  SvaraRadera
 2. Det är ett glädjande besked att det var såpass få bidrag som hade lämnats in. Nu har man ju nästan en promilles chans att vinna.

  Än är det dock inte värt att beställa någon dyr jordenruntresa. En promilles chans är ju i stort sett ingen chans alls. Eller?

  Det skall bli spännande att också få reda på hur många bidrag som lämnades in till Hemmets Journals romanpristävling. Även om tävlingen pågick i hela Skandinavien misstänker jag att det bara har lämnats in några hundra bidrag. Det krävdes ju trots allt mer möda att få ihop något till den tävlingen än till novelltävlingen (och jag antar att de flesta tävlingssugna, åtminstone i Sverige, har känt till båda tävlingarnas existens).

  SvaraRadera
 3. Men Håkan, jag förstår att du skämtar, men givetvis är din chans att vinna större än en promille. Förhoppningsvis är det inte fråga om lottdragning, utan det är en kvalitetsbedömning, och då är din chans betydligt större, det är jag övertygad om.

  SvaraRadera
 4. Ja, det får man väl tro, att det inte är lottddragning det är fråga om. Men tack vare att bidragen är anonyma, så ska väl ingen vinna på sitt namn, i alla fall. Så oavsett procent eller promille eller vadsom, så har man åtminstone chansen att vinna.

  Och nu börjar väntans tider!

  SvaraRadera