fredag 25 september 2009

Bokmässan

Nu är jag hemma igen (från Bokmässan alltså.) Jag tog det tidiga morgontåget och kom till mässhallen före 10. Det var en ganska häftig upplevelse, även om det kändes som att gå omkring på mârten och titta vad som finns i de olika stånden. (Nä, det fanns ingen renkorv!)

Det var roligt att se en massa kända författare i verkligheten. Bland annat såg jag Henning Mankell, Göran Greider, Sara Kadefors (som läste ur sin nya bok Borta bäst), Paul Ronge (som ser ut som en gangsteradvokat!) och Camilla Läckberg!

Bonnierkoncernen hade boksignering en halvtimme i stöten, men Camilla Läckberg hade fått dubbel tid och det behövdes. Det var hela tiden en lång kö till hennes bord. Kan för övrigt nämna att hon är minst lika vacker i verkligheten som hon är på bild...

Jag tillbringade en hel del tid vid Värmlandsmontern, som sköttes mycket proffsigt. Det var hela tiden välbesökta aktiviteter på gång.

På eftermiddagen var det "allmänhetens fria åkning", dvs det kom mer vanliga göteborgare, och då blev det TJOCKT med folk.

Jag vill åka på Bokmässan nästa år också!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar