lördag 7 augusti 2010

Det blev soligt

Det blev fint väder, så vi kunde sitta ute och äta surströmming. Jag åt som vanligt tunnbröd, som jag lade surströmming, potatis, rå lök och potatis i. Till detta drack jag öl och Aalborgs Jubileumsakvavit.

Vi hade ett par gäster, som aldrig ätit surströmming förut. De var inte helt förtjusta kan man nog säga, men de åt i alla fall utan att klaga.

6 kommentarer:

 1. Jag har aldrig provat och kommer nog aldrig att göra heller.

  SvaraRadera
 2. Det är värt att prova. Själv provade jag sushi för första gången under veckan som gick. Det delades ut smakprover på ett varuhus i Kiel. Och det smakade - äckligt! Så nu behöver jag inte fundera på sushi nåt mer.

  SvaraRadera
 3. Har aldrig testat men en dag ska jag fan göra det =)

  SvaraRadera
 4. Jag har en knäpp utmaning, vad tror du?

  "Sigge Stark skrev sin första roman på sju dagar - hon hade räknat med 10... Jag tänkte försöka göra om hennes bravad. Man kan ju prova... Vill någon annan galning vara med? Den 6 september går startskottet vid 00.00 så klart och jämnt 10 dagar senare när den 15 september övergår till midnatt är det över. Kan det ha blivit en roman då på 10 dagar? I alla fall ett första utkast av något nytt? Klarar vi att göra vad Sigge Stark gjorde?"

  SvaraRadera
 5. Jösses, det var verkligen en utmaning! Hon kan inte ha haft något annat att göra. Menar du att vi ska skriva 10 000 ord eller så per dag?! Misstänker att chefen vill att jag ska jobba på dagarna också.

  Men jag gillar att du, när du söker en annan galning, kommer till min blogg! ;)

  SvaraRadera
 6. Jo, sällskap vore inte fel!

  SvaraRadera