tisdag 17 juni 2014

Konsert

Jag var på konsert i lördags i Friends Arena. Det var pojkbandet One Direction som uppträdde. Som ni kanske förstår, har jag en dotter som mer än något annat i världen ville gå på denna konsert och hon fick en biljett av oss i födelsedagspresent i höstas.
Det var konsert både på fredagen och lördagen, men vi var alltså där i lördags. Vi bodde på Scandic Hotell i Södertälje. Jag träffade förresten en person från Stockholm för några veckor sedan, som inte tyckte vi var kloka, som bodde i Södertälje när vi skulle besöka Stockholm. Vad då då? Södertälje ligger ju nära Stockholm.
Förresten var konserten inte heller i Stockholm, utan i Solna. Men av någon anledning anser stockholmare att Friends Arena ligger i Stockholm.
Vi var 45 000 personer på konserten. Att ta sig därifrån var inte det lättaste, när 45 000 människor ska köa till pendeltåget. Det var helt absurt att stå i en kö till stationen och inse att man hade tiotusentals människor framför sig...
Men jag ska inte klaga, för jag har inget bättre förslag till hur logistiken ska lösas. Det är bara det att jag inte är van vid att vara på arrangemang där det är lika många åskådare som det bor människor i en medelstor svensk kommun.

3 kommentarer:

  1. hihi, jag skyllde på min lillasyster fast jag ville åka pulka... idag är det fint med barnbarn för jag får vara med om massa roligt ♥

    SvaraRadera