måndag 2 november 2015

Nja, jag vet inte...

I GT kan man läsa att Hanna Larssons konditori i Karlstad säljer "snoppbakelser" till stöd för forskningen om prostatacancer.
Jag har alltid gillat Hanna Larssons konditori och jag vet att detta är en behjärtansvärd sak, men jag vet ändå inte... Jag blir inte sugen på att sätta tänderna i en sån här bakelse.

12 kommentarer:

 1. Helt absurt. Jag skulle inte heller vilja äta dem. De var rent ut sagt fula. Och den fåniga cancerrosetten på? Såna har de ju inte på tuttbakelserna, som för övrigt ser mycket mer aptitliga ut. Dock får jag lite kirurgvibbar av att ta en vass kniv och skära i bröst och penisar, så jag tycker hela idén är rätt oaptitlig.
  (Jag fattar heller inte riktigt hur det skulle gagna folk med prostata- och bröstcancer att man skänker några öre per läskig bakelse istället för att ge en rejäl slant till Cancerfonden och istället köpa en grön prinsesstårta).

  SvaraRadera
 2. Nej, jag gillar inte heller den här typen av avbildande bakverk. Skänker hellre en slant direkt och köper exempelvis napoleonbakelse.

  SvaraRadera
  Svar
  1. En sorts bakverk som jag tycker är vidriga är de där födelsedagsbarnet är på bild i marsipanen. Man tvingas ta tårtspaden och skära i ögat på denne. Hu!

   Radera
  2. Ja 😝 det är verkligen hemskt!

   Radera
  3. Oj, vilket konstigt tecken jag fick till... :-D skulle det vara.

   Radera
 3. blev inte sugen... rosa bröst är finare

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kan jag hålla med om, men jag vill inte skära i dem.

   Radera
 4. Haha jag hade nog köpt till mitt tjejgäng.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är väl en typisk grej som man köper på skämt till någon. Men inte tusan skulle jag komma hem till min fru och våra båda tonårsdöttrar med snoppbakelser!

   Radera
 5. Njaa, jag hade nog inte velat äta den.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, det finns mer aptitliga bakverk.

   Radera