torsdag 7 augusti 2008

Lagt på lådan

Jag skickade iväg min barnbok "Magiska skogen" till ett par förlag idag. Jag tycker faktiskt att de borde förstå att det är en bok som barn i åldern 7-10 år skulle tycka jättemycket om. Men jag har aldrig förstått hur förlagen resonerar, så det är bara att vänta och se.

Samtidigt lade jag mitt bidrag till HJ:s romantävling på lådan. Jag gjorde en sista genomläsning och rättade några stavfel. Usch, så svårt det är att bedöma sin egen roman. Inledningskapitlet kan jag tycka är lite segt, eftersom det ingår en hel del presentationer av romanfigurerna, men de andra kapitlen är jag själv riktigt nöjd med. Fast jag sitter ju inte i juryn förstås...

Så då var det avklarat. Och Umeå kommuns novellpristävling och Ballografpristävlingen har jag skickat in till tidigare. Så vad ska jag göra nu då? Blir kanske till att skriva nästa bok om "Magiska skogen", som jag sagt förut. Känns så tungt att börja på en ny roman, när jag just avslutat en. Får väl se vad som drar mest.

2 kommentarer:

  1. Vad produktiv du är - inspirerande! Det är detta som är bra med tävlingar, att man kommer igång att skriva, även om man sen får ett jädrans tack-men-nej-tack - brev (jag fick alltid det och lade tyvärr av, kanske ska börja skriva till tävlingar jag med...)

    SvaraRadera
  2. Oj wow, va produktivt av dig! Jag är imponerad! (och avundsjuk eftersom jag stadigt står kvar på 700 ord i HJ-romanen)

    Kanske Nanowrimo är nästa stora projekt? :)

    SvaraRadera