lördag 7 februari 2009

Melodifestivalen har startat

Så är den igång. Det stora Melodifestivalcirkusen. Det är lika bra att jag erkänner det direkt. Jag gillar Melodifestivalen. Jag kollar på alla programmen varje år. Har till och med varit på plats två gånger när deltävlingarna har gått hemmavid. Fast årets nya regler med alla samtal som ska ringas är för mycket. Det går väl för sjutton inte att alla i familjen ska ringa fyra samtal var vid varje deltävling. SvT försöker bara mjölka oss på pengar.

För övrigt tyckte jag att Caroline af Ugglas var skön som vanligt. Hon har en härlig röst. Riktigt riktig är hon kanske inte, men det är väl just det som är en del av charmen.

Men var hade de hittat pausunderhållningen???

5 kommentarer:

 1. Det undrade jag oxå.... gillade oxå Carolin.

  SvaraRadera
 2. Jag tröttnade på att titta när jag förstod att både musiken och röstreglerna bara skulle bli värre och värre...

  SvaraRadera
 3. Pausundehållning? Fanns det???

  Carolina var absolut allra bäst, hon gjorde att det övehuvud taget var värt att titta på. Åhhh vad jag njöt av hennes röst.

  Reglerna och ringandet har jag slutat oja mig om. De måste bara ändra något var gång. Bara att acceptera att röstning bara är till för de i vårt sammhälle som har råd att slänga pengare direkt i soporna.

  SvaraRadera
 4. Om det fanns pausunderhållning? Ja, man kan väl undra om det var underhållning. Freddie Wadling sjöng Towa Carsons "Alla har glömt." Jisses!

  SvaraRadera
 5. Jaså, Svt försöker mjölka oss på pengar där också! Inte bara genom att försöka tvinga datorägare att betala tevelicens.

  SvaraRadera