tisdag 17 februari 2009

Snart 1 mars

Vill bara påminna om att vi har en deadline den 1 mars för den som vill vara med och skriva en julnovell till en antologi.

13 kommentarer:

 1. Tell me moore. Nyfiken på den där tävlingen.
  Kanske jag inte är redo än men kanske ...?

  skimmer

  SvaraRadera
 2. Egentligen är det ingen tävling. Som du kan läsa i ett tidigare inlägg (kolla etiketten "julbok") tänkte jag samla ihop ett antal opublicerade julnoveller från olika författare och skicka till ett förlag. Blir vi refuserade, har var och en ändå bara behövt skriva en novell, inte en hel roman.

  Om du är redo är du nog själv bäst på att avgöra.

  SvaraRadera
 3. Oj, tiden går fort!
  Bra att du påminner. Jag tror inte jag hinner skriva ihop någon.

  SvaraRadera
 4. Hej Robert!

  Tack för din kommentar! Kul att få kontakt med andra skrivande människor, och ännu roligare är det förstås om de är värmlänningar! Jo, jag håller med om att man ska satsa på det största förlaget. "Problemet" är att de här förlagen är ungefär lika stora. Hur som helst ska det bli kul att följa dig och ditt skrivande!

  /Karina

  SvaraRadera
 5. Min novell är på g :) Hoppas jag iaf..
  Nåja, meanwhile är du utmanad på min blogg.

  SvaraRadera
 6. Blir det nåt tillslut? Tar du med min då? :)

  SvaraRadera
 7. Johanna - Jag har inte gett upp hoppet än om att du ska leverera något...

  Karina - Jag tycker att det är jättekul att du är på gång med förlaget. Jag har lagt till dig på min blogglista för att kunna följa utvecklingen.

  Angelica - Jag ser fram mot att få läsa ditt bidrag. Utmaningen har jag kollat på. Kul idé, men jag har inte sparat många bilder i min laptop, så jag har ingen sjätte mapp. (Ja, jag vet. Jättetöntigt!)

  Malin - Vet inte om det blir något. Beror på om folk levererar. Gör de det, kommer ditt bidrag givetvis med!

  SvaraRadera
 8. Å snälla nån! Hur ska jag hinna? det är ju bara denna veckan kvar. Ja du vet ju vad jag sysslar med för närvarande. Redigerar min roman och lägger in den till Bok-SM på "Kapitel 1"

  SvaraRadera
 9. Jo, jag vet att det snart är 1:a mars och jag kan bara meddela dig att jag skriver för brinn kära livet. Min största oro för tillfället är att det blir för långt, det var visst 3-4000 ord som gällde? Men vad ska man göra när det poppar upp mer och mer och mer och MER! i ens skalle och man inte klarar av att sätta punkt? Jo, jag antar att det inte finns något annat alternativ än att hänga med och bara låta historien bli berättad eftersom det är det som den så gärna vill... Så du/vi får leva i spänning och se om det dimper ner en story i din mailbox eller inte.FÖr som sagt, för tillfället vet jag inte ens själv hur det blir...

  SvaraRadera
 10. Hej Robert!
  Det blir nog inget bidrag från mig. Julen har aldrig lyckats inspirera mig. Då har jag en tendens att gå i ide, vilket kanske märks på min blogg. Har bara en tidigare novell och den känns inte helt rätt, men jag ska hålla tummarna för er!
  MvH Eva

  SvaraRadera
 11. Jag är med om jag hinner...

  SvaraRadera
 12. Jag tror tyvärr inte att jag hinner... Hade hoppats på det, men det går nog inte... Det skulle vara om jag skriver ihop något imorgon, men jag vill helst inte delta med något hafsverk...

  SvaraRadera
 13. Jag har skickat in mitt bidrag i dag på denna adressen:skrivrobert@hotmail.co.uk jag hoppas att det blev rätt. kan du skicka ett"kvitto" på att du fått den.

  SvaraRadera