lördag 15 januari 2011

Idag skämdes jag

Vattnet som kom ur kranarna hemma idag var inte så kul. Det var brunt! Tydligen har det blivit någon läcka på den kommunala vattenledningen. Därför åkte jag in till mamma i stan och fyllde en plastdamejeanne med vatten.

För säkerhets skull åkte jag även till Ica Maxi och inhandlade två stora flaskor med vatten. Då skämdes jag! Jag smög ner de stora flaskorna i kassen och hoppades att ingen skulle se mig. Jag tycker nämligen att vatten på flaska är en av de mest korkade produkterna som finns. Det är så dumt att man nog måste vara nollåtta för att se någon poäng i det. Vatten finns ju i kranen, så det finns ingen anledning att köpa det i affären till ett pris som är flera hundra gånger högre än kostnaden för kranvattnet. Men nu köpte även jag vattenflaskor. Visserligen hade jag ju en anledning, men jag ville ändå inte att någon skulle se det.

Men det finns faktiskt ännu dummare produkter. För någon månad sedan hittade jag en sak i frysdisken på Ica Maxi som jag aldrig hade kunnat tro existerade. Färdiga isbitar i tvåkilosförpackning!!! O Sancta Simplicitas!

5 kommentarer:

 1. Tack Robert för tipset ang.färdiga isbitar. I 15 år sökte jag denna produkt på alla möjliga ställen:affärer, Milko osv. utan resultat!!!
  När jag nästa gång skall använda denna eftersökta produkten kommer jag att hämta Dig och visa användningsområdet.
  Hälsningar från Granne

  SvaraRadera
 2. Okej, det ser jag fram mot.

  SvaraRadera
 3. Håller med dig! Guuu så mycket onödiga produkter det finns....Orkar inte tänka på allt!

  SvaraRadera
 4. Ja, det blir för dumt ibland... hoppas att vattnet blir bättre snart. Jag vet hur jobbigt det är när det inte fungerar.

  Kramar <3

  SvaraRadera
 5. Ja, nu kan vi dricka vattnet igen. Det är skönt.

  SvaraRadera