fredag 11 april 2014

Bokbloggsjerka 11-14 april

Bokbloggsjerka från Annikas Litteratur- och kulturblogg. Den här gången är frågan:
Har du någonsin råkat ut för att du inte alls känner för att läsa någon av de böcker som står i din bokhylla? Om ja, vad gjorde du åt det? Om nej, tror du att det någonsin kommer att hända dig.

Visst har det hänt. Jag kan ha stått vid bokhyllan och konstaterat att jag läst nästan alla mina böcker och att de få som är olästa inte lockar mig alls. Lösningen har dock varit enkel. Jag har gått till biblioteket. Länge leve filialbiblioteken! 

14 kommentarer:

 1. Här finns också en biblioteksvän!

  SvaraRadera
 2. Jag har ännu inte varit på "min" biblioteksfilial (har bott här i 1,5 år), men varje gång jag ser skolan där den ligger tänker jag att jag måste ta mig dit.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gör det! För om vi inte besöker våra biblioteksfilialer kan de vips ha blåsts bort i något kommunalt "besparingsprogram."

   Radera
 3. Ja biblioteket är riktigt bra de gångerna :)

  SvaraRadera
 4. Jag har mängder med olästa hemma som tur är så ny för tiden finns det alltid någonting som kan locka en :)

  SvaraRadera
 5. Tyvärr är biblioteken ingenting för mig...istället har jag bunkrat upp med så många böcker ur olika genréer att det alltid finns något jag blir sugen på.

  SvaraRadera
 6. Bra att du lyfter fram biblioteken. I den här familjen är det mannen som ser till att biblioteket har en chans att överleva. Men emellanåt lånar jag mycket researchlitteratur.

  SvaraRadera
 7. Ja men då måste biblioteket vara öppet så man kan gå dit.
  Mia

  SvaraRadera
 8. Biblioteket är alltid ett bra alternativ!

  SvaraRadera
 9. Bibliotek måste vara en av de bästa idéer som någonsin fötts :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut. Och ändå är de inget hot bok bokhandeln. Jag köper de böcker jag vill köpa och lånar de böcker jag vill låna.

   Radera
 10. Jag har inte alltid lust på alla böcker i min hylla, men vanligtvis brukar det åtminstone finnas minst en som lockar mig. Bara inte just nu, eftersom jag har utmattningsdepression...

  SvaraRadera