lördag 1 november 2014

Allhelgonahelg

Så är det Allhelgonahelg. Vi ska se om vi kan ta oss till kyrkogården i Karlstad, så att döttrarna får tända ljus på min pappas och mina farföräldrars grav.
Igår kväll ringde det på dörren ett par gånger. Där stod utklädda barn och sade "bus eller godis." Nä nä, de fick inget godis. Vi har inga amerikaner i vår familj, så vi firar inte halloween. Men de får gärna komma tillbaka på påskafton, så ska de få godis. Men då får de banne mig lämna ett påskbrev också! ;)

5 kommentarer:

 1. Fin tradition, fast jag slutade när jag i snöstorm med våra fyra små barn i baksätet besökte svärmors grav, nu tänder vi hemma i stället (och själv ska jag inte ha någon grav)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet inte om det gör så stor skillnad om man har en grav eller inte. Det är knökfullt med folk i minneslunden som tänder ljus.

   Radera
 2. Hej! Ska sparka igång mitt eget bloggande nu, efter en längre paus, och passar på att titta runt på mina "gamla" bloggvänners bloggar. Hoppas allt är bra med dig nu?!
  kram!
  Karina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och jag som raderade din blogg på listan här till höger så sent som igår! Då för jag lägga till den igen.
   Jag är fortfarande sjukskriven, men det kunde ha varit så mycket värre, så jag ska inte klaga.

   Radera
 3. Hej! Förstår att du plockat bort, den har ju varit helt stilla länge nu. Har varit desto mer aktiv på facebook. Men nu fick jag plötsligt lust igen, så får vi se hur länge det håller i sig den här gången. Skönt om det känns så pass okej!!

  SvaraRadera