lördag 26 december 2015

Veckans bokbloggsfråga - Vecka 52

Barnboksbloggen har något som kallas veckans bokbloggsfråga. Denna vecka är frågan: Finns det några bokbloggar som du följer slaviskt och inte missar ett enda inlägg ifrån? Finns det några bokbloggare som du vill lyfta fram lite extra och få fler att upptäcka denna vecka?

Nja, så duktig är jag nog inte på att följa bloggar så att jag inte missar ett enda inlägg från dem. Men några bloggar tycker jag är extra roliga att besöka. (Förlåt, förlåt till er som jag inte nämner här. Jag vill lyfta fram några, men det är många fler som jag besöker sporadiskt.)


 • Åsa Hellberg är väl inte en egentlig bokblogg, utan en författarblogg, men jag besöker den gärna, eftersom hon har en härlig ton i sina inlägg.
 • Kulturkollo skriver om många intressanta saker, även om jag inte läser allt.
 • Vill jag få del av bildning och litterär elegans är A room of my own ett måste. (Även om det får mig att känna mig obildad...)
 • Jag är mycket förtjust i de mikronoveller som Syrlig förser sina läsare med.
 • Lyrans Noblesser besöker jag varje vecka eftersom hon håller i tematrion.
 • Understundom besöker jag Agnes bokblogg. Skälet till det är att hon är en av de yngsta bokbloggarna, vilket gör att hon ger ett annat perspektiv på vilka som är de aktuella böckerna.


Men än en gång - jag besöker många andra bloggar också med stor behållning. De jag nämnt ovan är bara ett urval.

2 kommentarer:

 1. Jag hittade en bokblogg, alldeles i början, som skrevs av en tjej på 14 år. Det var fantastiskt intressant att läsa vad hon tyckte om de ungdomsböcker jag läste nu som vuxen. Var inom där och kollade precis häromdagen och nu har hon börjat på högskola :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är såna saker som får en att inse att man själv blir äldre, hur konstigt det än kan verka ;)

   Radera