tisdag 2 februari 2010

Fruktansvärt irriterande!

Idag fick vi veta att Birgitta Olsson blir ny EU-minister, och i kvällstidningarna har alla och envar synpunkter på den nya ministern. En del retar sig på hennes åsikter, och det säger jag ingenting om. Alla har rätt till sin egen uppfattning, och man behöver inte älska den nya ministern. Det gör inte jag heller. Men det som irriterar mig något alldeles förfärligt är alla dessa människor (framför allt män...) som går till våldsamma angrepp mot henne för att de inte gillar hennes utseende, inte gillar att hon kallar sig feminist, inte gillar att hon är självständig. Invektiv som bitterfitta och liknande haglar i forumen. Jag tror att det största problemet för dessa män just är att hon är kvinna. I sina inlägg skriver de att hon är lika värdelös som Margot Wallström, Mona Sahlin och så vidare. Antagligen är det karlar som är bittra över att det finns kvinnor som är mer framgångsrika än de själva.

Angrip gärna ministern för hennes politiska åsikter, men inte för att hon är kvinna!

10 kommentarer:

 1. Ja, är det inte skamligt rent ut sagt som vissa kan bete sig!
  Bra sagt, Robert. Tycker jag med.

  SvaraRadera
 2. Förmodligen har den damen tillräckligt med skinn på näsan för att stå över sånt. Dom flesta tycker nog att det säger mer om karlarna som uttalat sig.

  SvaraRadera
 3. Jo just det! Det säger väldigt mycket om karlarna.

  SvaraRadera
 4. Instämmer helt med dig och kören ovan!

  kram Åsa

  SvaraRadera
 5. varför kom inte m i n kommentar med? - skamligt! - var det något f e l på min kommentar? med vänlig hälsning till robert - bloggtinnehavaren- från marianne johansson.

  SvaraRadera
 6. Din kommentar var insinuant och konstig. Det är ingen allmän rättighet att skriva här. Du har ju din egen blogg där du pratar med dig själv.

  SvaraRadera
 7. ja det säger ju en hel del om dig vilken sorts person du är!

  SvaraRadera
 8. Marianne, det var ungefär så du uttryckte dig i inlägget jag raderade..

  SvaraRadera
 9. jag skulle ha önskat att du hade kunnat återge min kommentar ordagrant - jag tyckte nämligen att den var ovanligt bra och intelligent formulerad - fordrade faktiskt lite tankemöda från min sida - som det är nu kan man ju tro att det hela var värre än det faktiskt var om man ska utgå från det du säger - oförskämt det är vad det är det du säger till mig - jag har nu faktiskt sen jag läst det varit ganska lessen - men sånt bryr väl inte du dig om - jag kan ju helt enkelt upphöra med att gå in på din blogg - du verkar faktiskt mer imbecill än jag trodde att du var - sånna kontakter kan kvitta för min del - tro inte annat!

  SvaraRadera