torsdag 22 november 2012

Hurra för Tradera!

Jag skäms över att säga det, men jag har inte läst Åsa Hellbergs Sonjas sista vilja än. Jag har stått i bokhandeln flera gånger och vänt och vridit på boken, men just då har jag inte känt att jag kunnat betala 250 kronor för en bok.

Men nu är jag lycklig ägare till boken, även om jag inte har den i min hand ännu. Den har nämligen legat ute på Tradera, och ikväll klockan 18.48 gick auktionen ut. När det bara var två minuter kvar hade jag lagt det enda budet - på 9 kronor. Men det var någon mer än jag som lurpassade, så plötsligt rasslade det till. Jag lyckades dock slänga in ett nytt bud i sista sekund och vann budgivningen med mina 65 kronor. Ett jättebra pris tycker jag!

4 kommentarer:

 1. Robert! Vad kul.
  Hoppas att du tycker om den!

  SvaraRadera
 2. Det tror jag säkert!
  Ha, jag visste väl att du skulle hitta det här blogginlägget! ;)

  SvaraRadera
 3. Hej Robert, jag har precis hittat till din blogg genom att jag såg din kommentar på Åsas blogg. :-)
  Kul att hitta en manlig skriv-blogg! Jag tycker precis som du skriver i din beskrivning av dig själv, att nog vore det kul om något förlag också kan tycka om det vi skriver. Jag håller som bäst på att knåpa ihop min första spänningsroman och ska snart skicka den till en lektör. Det är hur spännande som helst.
  Vi önskar oss lycka till med våra försök till att bli antagna hon förlag tycker jag .-)

  SvaraRadera
 4. Kul att du hittat hit!
  Jag har inte tänkt på könsaspekten förut, men du har rätt. Jag länkar till ett antal skrivbloggar, och jag tror att bara en är till en man. Så lustigt, med tanke på att det finns så många manliga författare.
  Är bloggande en kvinnlig grej?

  SvaraRadera