lördag 17 november 2012

Värmländska bokmässan

Fredag till söndag är det årets upplaga av den värmländska bokmässan på Värmlands Museum. (Bilden ovan är från Värmlands Folkblad, fotograf Linn Malmén.)
Jag tycker att det är helt fantastiskt att det finns en egen årlig bokmässa som bara är för Värmland. Det är tydligt att värmlänningarna är ett författande folk. Där finns en massa författare som saluför sina böcker och representanter för författarsällskap, hembygdsföreningar och lokala bokförlag.
Jag passade på att lägga vantarna på Karina Johanssons bok Utan egen vinning, som är den fristående fortsättningen på Bara en pärla. Jag fick en personlig dedikation av författarinnan, och det tyckte jag var jättekul.

2 kommentarer:

  1. Trevligt :-)! Jag var också där (på lördagen) och pratade en stund med Karina och införskaffade mig hennes bok med en signering givetvis. Personligen tycker jag att det kunde ha varit lite mer författare som skriver skönlitteratur än fackböcker om "socknen" även om det i sig är viktigt och historiskt angeläget. Kanske vi står där snart :-).

    SvaraRadera