onsdag 23 december 2009

Var till affären idag...

Jag var iväg till Ica Maxi i Den Stora Staden idag. Då fick jag se ett erbjudande. De hade ett antal böcker, som man kunde köpa för endast 99 kronor styck. Max två böcker per kund. Ordinarie pris låg på 149-199 kronor och erbjudandet gällde endast idag den 23 december. Så därför är jag nu ägare till Dan Browns Den förlorade symbolen och Camilla Läckbergs Fyrvaktaren. Man måste ju passa på...

7 kommentarer:

 1. Jag var också till affären idag, det blev en ny stekpanna och en säck fågelfrö.... dom har redan ätit upp två säckar i vinter ...glupska flygfän här uppe!

  SvaraRadera
 2. Vad tycker du om Läckberg?

  Jag har reserverat tre böcker på biblioteket. Det är så härligt att man kan låna böcker alldeles gratis! Jag brukar köpa en eller annan favorit, om jag finner en begagnad till bra pris :-)

  Kram till dig från mig!

  SvaraRadera
 3. Inger, tänker du steka fåglarna du lockar till dig? :)

  Pennelina, jag håller verkligen med dig om att det är underbart att man kan låna böcker gratis på biblioteket. Jag sitter i kultur- och fritidsnämnden i kommunen och jag tycker det är SÅ bra att vi har hela tio bibliotek i kommunen. Och då har jag ändå inte räknat med universitetsbiblioteket och skolbiblioteken. Biblioteken är jätteviktiga för "folkbildningen."

  Vad jag tycker om Läckberg? Jag är lite kluven. Hennes intriger är bra, men ofta uppbyggda efter samma mall. Och språket kan vara ganska platt. Men det är definitivt mera plus än minus.

  SvaraRadera
 4. Pennelina, jag glömde berätta att jag var på studiebesök på det nya biblioteket i Sunne för ett par veckor sedan. Vilket jättefint bibliotek ni har fått. Det kan ni verkligen vara stolta över.

  SvaraRadera
 5. Stekta sparvar som flyger rakt in i min mun...!!!!
  Nja inte riktigt, Maken fotar dom och jag beundrar det/dom.

  SvaraRadera
 6. Spana in fågelbilderna på
  http://northlongswamp.blogg.se
  eller klicka dej fram via husbilden på min blogg!
  Bilden på talgoxen och istappen blev dagens bild i vår lokaltidning!

  SvaraRadera
 7. Ja, jag kan gå runt där i evigheter! Med risk för att upprepa mig så är det inte till shopping turen med mig i Karlstad som skrämmer min man utan biblioteksbesöket i Sunne ;-)

  Jag gjorde en Rosman recension i höstas (går på Litteratur och skrivande i Ransäter) och då läste jag lite av Läckberg, då hon är en förebild för Ann Rosman. Språket, nej... det var inte inspirerande...

  Vem vet om vi inte träffas en dag. Min gitarrist kommer från Vålberg. Rolf Werme är väl inte helt okänd här i Värmland. Sedan har min yngste son vänner kring dina hemtrakter.

  Kramisar!

  SvaraRadera