tisdag 6 december 2016

Veckans utmaning - Julklappstips!

Veckans tisdagsutmaning från Kulturkollo. Veckans tema är julklappstips och Lotta vill att vi ska ge tips om julklappar. Det kan vara en bok, en kulturupplevelse, något som vi gärna ger bort, eller kanske själv vill få av någon. Hennes utmaning är sålunda:

Dela med dig av ditt bästa julklappstips!

Att ge tips om böcker är svårt om man inte vet vem mottagaren är. Själv skulle jag kunna tänka mig någon av de senaste delarna i Jan Guillous serie Det stora århundradet. Jag har varken läst Blå stjärnan eller Äkta amerikanska jeans.

Inga prydnadsföremål. Det har man så det räcker. Jag tycker att en kulturupplevelse är en trevlig present. Ger man bort den till hustrun kan man ju dessutom få följa med :) Jag funderar på att boka biljetter till en föreställning med Värmlandsoperan (eller Wermland Opera som det numera heter *ryyys*)

5 kommentarer:

 1. Ja, prylar brukar jag försöka undvika, om inte någon speciellt önskat sig en viss pryl.

  SvaraRadera
 2. Ryyyyser tillsammans med dig :-)
  Funderar också på att boka någon kulturupplevelse - med mina stora barn, hade jag tänkt mig. Synd att det är så förtvivlat dyrt bara! De skulle nog gärna vilja se Fantomen på Operan, men det kostar en förmögenhet om man ska gå fem pers.

  SvaraRadera
 3. Prylar är ingen höjdare! Men nånting som är nästan värre är onödiga hushållsmaskiner som bara tar plats och som används en gång och sen förpassas till det där mörka skrymslet i skafferiet där den tar plats i x antal år!

  SvaraRadera