torsdag 1 mars 2018

Bokrean 2018

Idag lyckades jag komma iväg på bokrean. Jag hade halvt om halvt lovat mig själv att bara köpa EN bok, men... Jag kom hem med tre böcker. Har inte en aning om var jag ska placera dem när jag läst dem, men det får bli en senare fråga.
Böckerna jag köpte är Äkta amerikanska jeans av Jan Guillou, Ljuset vi inte ser av Anthony Doerr och Belgravia av Julian Fellowes.


12 kommentarer:

 1. Belgravia har jag funderat lite på.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag blev nyfiken på den när jag såg den. Ljuset vi inte ser är en tegelsten, så det kanske dröjer innan jag sätter tänderna i den ;)

   Radera
 2. maken fick jeans, jag har Belgravia som pocket, men svårläst...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Up and down stairs : livet på engelska slott och herresäten i verkligheten av Jeremy Musson, förord av Johan Hakelius,
   tror jag du skulle gilla.

   Radera
 3. Ljuset vi inte ser är väldigt bra :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skönt att du säger det, för det är ju en tegelsten 😱

   Radera
 4. Doerr har jag haft i hyllan rätt länge. Måste ta den. Vilket år som helst ...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Känns omfånget avskräckande? 😛

   Radera
 5. Det er sjeldent jeg kommer hjem fra en bokrea med mindre bøker enn det jeg har tenkt å kjøpe :-) Som regel blir det mange flere. Jeg var på bokhandelen på skolen på fredag, der var Mamutbøkene nedsatt med 50% så jeg fikk en hel pose bøker til under 400 kroner. Det er en fantastisk følelse.
  En av de andre bloggerne som er med på smakebiter fortalte i dag at du er forfatter og jeg ser du har skrevet Skam og Synd her over. Er bøkene dine oversatt til norsk? Eller er det noen planer om det?
  Ha en riktig fin søndag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, de är inte översatta till norska, och det finns inga planer på det. Det är jag själv som får betala för tryckningen. Men om jag hittar en norsk agent så... ;)

   Radera
  2. Jeg leser jo svensk så jeg skal se etter dem neste gang jeg kommer til Sverige :-)

   Radera
  3. Chansen är betydligt större att hitta dem på nätet än i en vanlig bokhandel. Cdon.com eller adlibris.se

   Radera