söndag 15 maj 2016

Ukraina?

Jag har givetvis tittat på Eurovision Song Contest. Ukraina vann. Ukraina? Jag tyckte att det polska bidraget var bäst, men den låten ratades fullständigt av jurygrupperna. Fast med folkets röster fick Polen ändå en hyfsad placering.

6 kommentarer:

 1. Tyckte också Polen var bäst och jag tror ärligt talat i att han struntar i vad jurygrupperna tyckte, folket älskade ju honom :)

  Och jag är så less på att det inte längre är musiken som tävlar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tänk hur det var på den gamla gods tiden med svenska Melodifestivalen. Ingvar Wiksell sjöng alla sångerna så att det inte skulle avgöras av hur artisten sjöng :)

   Radera
 2. Jag gillade Polen och Nederländerna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag förstår inte vad jurygrupperna tyckte var så bra med Ukraina. Om de inte röstade på dem av politiska skäl. Bortser man från politiken så tyckte jag även om Rysslands bidrag.

   Radera
 3. Jag tyckte att Ukrainas var bäst! Det stycket då hon sjöng så vemodigt på sitt eget språk (istället för på engelska, som alla andra) tyckte jag var otroligt vackert. Vilken känsla! För mig var det inte alls politik, utan jag tycker uppriktigt att den sången var den enda som GAV mig något. Det mesta annat kändes massproducerat och intetsägande.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Roligt med en kommentar från någon som verkligen tyckte om vinnarlåten!

   Radera