onsdag 3 februari 2021

Veckans kulturfråga v. 5 2021

Dags för veckans kulturfråga hos Linda som har bokbloggen enligt O. Den här gången handlar det om att kasta sig över nya böcker. Veckans kulturfråga lyder: 

Vilken författares böcker läser du direkt när de släpps?

Nu är jag jättetråkig, men svaret är nog faktiskt ingen. Jag har inte råd att köpa böckerna direkt när de släpps utan väntar på att de kommer på bokrean ett par år senare. Eller också köper jag dem på Bokbörsen och liknande. Det finns så många andra böcker jag kan läsa medan jag väntar. 

10 kommentarer:

 1. Biblioteken i Göteborg är snabba med nya böcker, vi kan beställa från 25 bibliotek till vårt "hembibliotek" utan avgifter, bra skatteåterbäring. Bokbörsen har så dyra postavgifter, beställer hellre utan portoavgift på Bokus

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fast Bokbörsens pris på böckerna är ofta lägre än Bokus, eftersom väl Bokus brukar sälja nya böcker, inte begagnade.

   Radera
  2. (jag vet, har köpt mycket på Bokbörsen, Antikvariat.net har lägre frakt)

   Radera
 2. Jag har oftast inte så bråttom, men det finns några undantag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är klart, om Dan Brown kommer med en ny bok... ;)

   Radera
 3. Jag köper sällan böcker, utan läser dem på storytel eller lånar på biblioteket. Storytel kostar ju också, men inte så mycket per bok om man läser snabbt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är gammaldags och vill läsa riktiga böcker :)

   Radera
 4. du kan ju lämna inköpsförslag till biblioteket på ett tidigt stadium och hamna först i kön. en kan ju inte köpa allt en vill läsa

  SvaraRadera
 5. Ja gör som Mrs Calloway tipsar om. Vi köper in mycket böcker genom inköpsförslag där jag jobbar och det gör de flesta bibliotek.

  SvaraRadera