måndag 5 oktober 2015

Är det på riktigt?!

Nog för att jag har en hel del synpunkter om stockholmare. Jag anser nog att de är en samling fjollor som lever gott på övriga svenskar. Ibland kan jag nästan få för mig att jag är fördomsfull.

Men nu har jag läst denna artikel i Svenska Dagbladet! Där får jag nästan alla mina fördomar bekräftade, men det är så alldeles för mycket att jag undrar om det är en satir. Eller är folk som bor i Stockholms innerstad verkligen så här på riktigt?

8 kommentarer:

 1. Vad är det som är svårt att förstå? :) Dagens ungdomar? Den här artikeln är nog lika sann som mina blogginlägg om ett enahanda medelåldersliv i en förort.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tar alltid alla dina blogginlägg på 100 procent allvar! ;)

   Radera
 2. De där artiklarna är ju helgens höjdpunkt :). Läste någonstans om ett gäng kvinnor som brukar skriva sina egna "helgartiklar" och skicka till varandra för att se vem som lyckats skruva till det bäst, inspirerande av förlagan i SvD. Kanske något vi kan helgblogga om när fantasin tryter ;)

  SvaraRadera
 3. För mig känns den där "artikeln" som en sponsrad sådan. Det är lite för många platser som nämns med namn och adress...

  SvaraRadera
 4. Hahaha, som tidigare boende i Stockholms innerstad (men då som inflyttad, vilket ju så många är) kan jag bara säga att ingen jag känner därifrån är så här:) Håller med Monika om att artikeln känns sponsrad, om den inte är menad som satir.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hoppas den är en satir ;)

   Radera