måndag 1 oktober 2018

Böcker från Bokmässan


Det följde naturligtvis med några böcker hem från Bokmässan i Göteborg.

Jag köpte Kriget, pappa av Victoria Rixer (som medverkade i Värmlandsmontern) och Izas ballad av Magda Szabó.

Jag bytte till mig Göteborg Rouge av Håken Tendell.

Och som tack för att jag medverkade i Värmlandsmontern fick jag Mat och prat i Värmland av Håkan Andersson, Jan Fredriksson och Peter Friessnegg.

6 kommentarer:

  1. Magda Szabo tänker jag också läsa

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nilsson Förlag har tydligen specialiserat sig på att översätta litteratur som är skriven på annat språk än engelska. Föredömligt, för det är så mycket vi missar därför att vi översköljs av den anglosaxiska litteraturen.

      Radera
  2. Hälsningar från ILLUMINATIENS STORA ORDER till Förenta staterna och över hela världen, detta är en öppen möjlighet att gå med i brödraskapet i Illuminati där du kan återvinna dina förlorade drömmar, och även där du kan se ljuset av rikedom och lycka utan blodoffer. Vi välkomnar alla nya medlemmar och månatliga fördelar när de går med i brorskapet och också ett hus efter eget val och plats med investeringar och det är här världsledare, superstjärnor, forskare görs tillsammans med denna möjlighet i livet för dig att vara berömd i respektive er etnicitet och ras.

    Obs: vänligen kontakta oss på vår privata post: greatilluminate99@gmail.com

    STORA ILLUMINATI-TEMPEL AV FÖRENTA STATEN.

    SvaraRadera
  3. Hälsningar från uppskattningens stora ordning till Förenta staterna och över hela världen, detta är en öppen möjlighet att gå med i upplysningens brödraskap där du kan återvinna dina förlorade drömmar, och även där du kan se ljuset av rikedom och lycka utan blodoffer. Och vi betalar också summan av 650 000 USD för att välkomna alla nya medlemmar när de går med i brorskapet och också till ett hus efter eget val och plats med investeringar, tillsammans med denna möjlighet i livet för dem att bli berömda.

    FÖRDELAR GIVA TILL NYA MEDLEMMER SOM GÅ MED I ILLUMINERA.
    1. En kontant belöning på USD 650 000 USD.
    2. En ny elegant drömbil värderad till 150 000 USD
    3. Ett drömhus köpt i det land du väljer.
    En månad med möten med de 5 bästa i världen.
    Ledarna och de 5 viktigaste kändisarna i världen. Om du är intresserad, kontakta den föregående e-postadressen:
    greatilluminate99@gmail.com



    NOTERA; detta Illuminati-brödraskap som du kan gå med från var som helst i världen Indien, Turkiet, Afrika, USA, Malaysia, Dubai, Kuwait, Storbritannien, Österrike, Tyskland, Europa. Asien, Australien, Singapore, Kanada,
    etc.


    Hälsningar TEMPEL ILLUMINERA FÖRENADE STATER

    SvaraRadera