fredag 20 mars 2015

Ajjj!

Jag har ryggskott! Och det är förbanne mig inte kul! Jag hade det förra veckan också, men igår kändes det som om det hade gått över. Men fem minuter innan färdtjänsten kom för att köra mig till tandläkaren högg det till ordentligt.
Det är värst när jag ska resa mig från sittande och bäst när jag går. Men jag kan ju inte gå hela tiden!
När jag kom till det hus där min tandläkare finns, mötte jag en bekant. Han gav mig rådet att jag skulle använda trapporna istället för hissen, så skulle det onda gå över.
När man har riktigt ont i ryggen är man beredd att sälja sin själ till den lede för lite smärtlindring, så jag började vandra uppför trapporna. Tandläkaren har sin lokal på tredje våningen.
När jag kom till andra våningen kändes det som att jag skulle dö. (Nåja, nästan...) Jag har ju haft en stroke, så att gå i trappor är jobbigt minst sagt. En kvinna jag mötte på trappavsatsen blev alldeles förskräckt när hon såg mig. Men jag försökte visa att jag är karl och stapplade mig uppför den sista trappan också. Men inte fan blev jag av med ryggskottet.
Jag har ont idag också. Det blir nog en hel del ryggläge. En promenad skulle säkert göra mig gott, men det regnar...

8 kommentarer:

 1. Usch, inget kul. Var rädd om dig!

  SvaraRadera
 2. Svar
  1. du får prata med någon som vet... vid ryggskott ska man inte ligga still... så var det förr. Min 82-åriga mor dansar ett par gånger i veckan efter sin hjärtoperation. Maken cyklar ett par mil till jobbet varje dag efter sin hjärtoperation... (ingen får ligga still idag, sjukgymnasten kommer ju redan till intensiven för att slita i en)

   Radera
  2. Jag gick i alla fall ut på en liten promenad när regnet höll upp.

   Radera
 3. Åh fy då det som gör så ont. Vet hur det känns. Krya på dig!

  SvaraRadera