onsdag 9 juni 2021

Omslagsonsdag vecka 23: Skräck

Det är omslagsonsdag hos Boklysten. Temat är skräck. Jag läser skrämmande lite skräck, så det här var inte lätt. Den gula tapeten tycker inte jag är skräck, men den definieras tydligen som det, så jag tog med den ändå. Jag gillar omslaget till Vinterdöda ting. Vilken är din favorit? Här är mina omslag:   
2 kommentarer:

  1. Jag har knappt läst någon skräck alls, men läste Dr Jekyll och Mr Hyde förra året och gillade väldigt mycket. Samma med Carmilla. Meningen var att läsa alla böckerna som det relateras till i Monster i terapi, men jag fastnade litet. De senaste månaderna jag jag dock läst några manus som varit en blandning mellan skräck och sci-fi, kan det bli längre ifrån vad jag brukar läsa..? Jag har inte läst Färjan, men börjat i Monster i terapi och så har jag läst Slutet av samma författare, som inte var skräck, men ändå skräck. Otroligt bra bok.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har inte läst Slutet, men Färjan är riktigt bra. Men otäck! Jag vill inte se filmen, för den misstänker jag kan vara alltför skrämmande för lilla mig.

      Radera