lördag 16 september 2023

Veckans mening v. 37

Varje lördag presenterar jag en mening från boken jag läser. En mening som har fått mig att stanna upp. Den kan vara humoristisk, men den kan även vara allvarlig. En mening att lägga några sekunder på. Veckans mening är hämtad från Jag minns att jag sprang av Ron McLarty.

Människor som har uppnått en ansenlig vikt och skaffat sig vissa ovanor kan under korta stunder tänka mycket klart, intensivt och flytande.

Häng gärna på! Och länka gärna i kommentarsfältet!  

(Beklagar att jag är så sen att lägga ut det här inlägget. Efter att ha jobbat sent på fredagen kom jag i säng klockan 3 och sedan ringde väckarklockan klockan 7 eftersom jag skulle iväg och jobba på förmiddagen idag. När jag kom hem var jag tvungen att lägga mig och sova en stund, men nu kunde jag äntligen få ut veckans mening.)

6 kommentarer:

 1. det gör väl inget att det blev lite sent. huvudsaken är ju att inlägget kom. förfärliga arbetstider! så en ska tänka på att lägga på hullet och vårda sina ovanor för att kunna tänka klart även om det endast blir under korta stunder. det tål verkligen att tänka på.
  http://mrscalloway.blogspot.com/2023/09/veckans-mening-v-37-2023.html

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det verkar inte som något levnadsråd att följa ;)

   Radera
 2. Vet hur det är att arbeta omänskliga arbetstider, så du har min fulla förståelse. Här kommer min länk: https://bloggbokhyllan.blogspot.com/2023/09/den-fangslade-journalisten-och.html

  SvaraRadera