torsdag 27 juni 2019

Omslagsonsdag vecka 26: Ätbart


Igår var det omslagsonsdag hos Boklysten, men jag har varit i Danmark utan dator, så därför är jag lite sen. Temat den här gången är ätbart. När det gäller Hummelhonung, så är det inte humlan utan honungen som är ätbar ;) Hela världens lilla anka var en bok jag aldrig läste färdigt eftersom det var för tråkig. Där finns en tecknad anka och ankor kan man äta, eller hur? Skogsliv vid Walden har en hjort på framsidan och hjortsadel ska ju vara en delikatess. Min egen favorit bland dessa omslag är Kafkas soppa. Här är mina böcker på temat ätbart:





9 kommentarer:

  1. hihi, hjort är gott, vi gjorde faktiskt köttbullar av hjortfärs igår... varierande omslag du hittat.

    SvaraRadera
  2. sniglar i vitlök är faktiskt ganska gott

    SvaraRadera
    Svar
    1. apelsinanka har jag ätit i en kinarestaurang i London, lärde mig även äta med pinnar där, för de hade inga andra bestick.

      Radera
    2. Det var längesen jag åt sniglar i vitlökssmör. De är riktigt goda. Det kan vara knepigt att äta med pinnar. Jag tror också att jag har gjort det på en kinesrestaurang i London. Dessutom på ett par japanska restauranger i Sverige.

      Radera
  3. Roliga och varierande omslag! Alla passar ju jättebra. :) Glömde titta på Brunks böcker, där finns det ju lite ätbart. Boken "att rosta bröd" tyckte jag va fin plus att jag blev sugen på rostat bröd och te. ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Omslaget till "att rosta bröd" är fint. Boken är tyvärr inte alls läsvärd.

      Radera
  4. Jag blir nyfiken på Kafkas soppa.

    SvaraRadera