onsdag 22 december 2021

Veckans kulturfråga v. 51 2021

Dags för veckans kulturfråga hos Linda som har bokbloggen enligt O. Vi börjar kanske så smått att summera året. Veckans kulturfråga lyder: 

Vilken är den bästa boken du läst i år?

Om jag så där lite halvspontant ska lyfta fram några böcker så får det bli Stöld av Ann-Helén Laestadius, Skampärlorna av Aline Lilja Gladh, Kokain av Pascal Engman och Satans sommar av Kim Faber och Janni Pedersen.


8 kommentarer:

 1. Intressanta val! Har bara läst stöld, men upptäckt Pascal Engman under året.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker att Pascal Engman har en fantastisk förmåga att bygga upp spänningen.

   Radera
 2. Du verkar ha samma "boksmak" som jag. Älskar ju Pascal Engman, men får vänta på pocketversionen av boken. Har läst alla han böcker och är såld;-)
  Å du - Skam skulle nog platsa på den listan också. Nästan synd att jag inte är en bokbloggare och är urkass på att skriva recensioner.

  SvaraRadera
 3. Stöld har jag läst och tyckte om, men inte de andra. Har dock läst Lilja Gladhs Tändstickan, men den var bedrövlig. Så pass att jag gick in och rensade ordentligt i min Storytelhylla för att inte lägga tid på böcker som bara kanske eventuellt skulle kunna vara något för mig. Men hon har kanske utvecklats. Vill minnas att Vargnatt inte var särskilt förtjust i Tändstickan, men har gillat de efterföljande.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har inte läst Tändstickan. Det kan ju vara som du säger att hon kan ha utvecklats.

   Radera