torsdag 15 augusti 2024

Datorkrångel

Min dator håller på att gå i bitar, så jag ska åka iväg till El-Giganten nu och höra om den går att laga. Jag har några förinlagda inlägg som kommer under helgen, men i övrigt vet jag inte om det möjligen blir så att jag är off-line några dagar. Jag berättar det så ingen ska tro att det hänt mig något om det inte görs några inlägg.

5 kommentarer:

  1. Beklagar! Lycka till med datorn. Troligen blir det billigare med en ny dator. Kolla hos Power, de har rea just nu och har bra märken (Lenovo) till exempel.

    SvaraRadera
  2. Usch så trist. Hoppas det löser sig utan att du blir helt ruinerad. Och att det löser sig relativt snabbt förstås!

    SvaraRadera
  3. Det har löst sig genom att jag fick köpa en ny dator. Det har varit korsdrag i min plånbok. Först var jag till verkstan med bilen. Växellådan var kass. Det kostade 25000. Datorn inklusive förlängd garanti och nåt serviceavtal gick på 15000. I ett annat inlägg berättade jag att jag köpt en tavla på ett vernissage. Den kostade 11000, men den är den enda utgiften som jag inte kan säga något om, för det var ju ett eget beslut därför att jag tyckte så mycket om den. Men summa summarum 51000 kronor på en vecka. Det blir havregrynsgröt nästa vecka ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag glömde visst att jag var tvungen att logga in med googlekontot för att det ska synas att det var jag som postade inlägget...

      Radera