onsdag 12 maj 2021

Veckans kulturfråga v. 19 2021

Dags för veckans kulturfråga hos Linda som har bokbloggen enligt O. Frågan utgår från den stundande helgen. Veckans kulturfråga lyder: 

Vad läser du under den kommande långhelgen?

För mig är det inte en långhelg för jag arbetar. Därför innebär inte helgen en massa extra lästid. Just nu håller jag på med Återvändaren av Anders Sundkvist. Om jag blir klar med den under helgen tänker jag börja läsa Uppdrag Hail Mary av Andy Weir.

10 kommentarer:

 1. Vill läsa båda två! :) Återvändaren mycket pga miljön och Uppdrag Hail Mary eftersom jag verkligen tyckt om författarens tidigare böcker.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ensam på Mars var riktigt bra. Artemis nådde inte upp till den nivån, men jag har höga förhoppningar när det gäller Uppdrag Hail Mary.

   Radera
 2. Anders Sundkvist är ett helt nytt namn för mig. boken också då förstås. Andy Weir känner jag till och har både läst och sett Ensam på Mars. Uppdrag Hail Mary kände jag inte till. det ser ju ut som om någon människa fallit ur rymdskeppet och kravlar omkring i rymden. rena mardrömmen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har inte riktigt fått kläm på vad Uppdrag Hail Mary handlar om, men jag tror den kan vara spännande med inslag av torr humor ;)

   Radera
 3. Svar
  1. Andy Weir är väl värd att utforska.

   Radera
 4. Weir har jag sett om man kan säga så, inte han själv då utan filmen. Önskar dig en fin jobbhelg då!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack. Har tyvärr inte sett filmen The Martian.

   Radera
 5. Ja, många jobbar ju såklart. Lite egocentriskt av mig att formulera frågan som jag gjorde. Hade i många år ett jobb där personal behövdes dygnet runt och har jobbat många storhelger. Tack för boktips!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har höga förhoppningar om båda böckerna.

   Radera