måndag 31 januari 2022

Lite hängig idag

Jag känner mig lite hängig idag. Ont i halsen och trött. Det får bli ett covidtest. Har nyligen gjort två såna där tester som man kan köpa på apoteket och de var negativa, men jag har läst att testerna brukar missa omikron, så nu får det bli ett riktigt test.
 

10 kommentarer:

  1. så är det just nu; barnens familjer drabbats; min svärson, en svärdotter, ett skolbarn... lättare förkylning - och de har inte träffats efter julhelgen.
    Men inte nödvändigt att testa sig

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är visst nödvändigt att jag testar mig, eftersom mitt arbete innebär att jag besöker kunderna i deras hem. Dessutom hälsar jag på min hustru på sjukhuset. Jag tillhör grupperna som ska testa sig. Och det gjorde jag för en timme sedan. Det tar några dagar innan svaret kommer.

      Radera
    2. lite så är det, min 89-åriga mor har fått tre vaccin, men får vara försiktig.

      Radera
  2. kanske slut på alltihopa snart:
    https://www.svtplay.se/klipp/33974058/post-pandemi-vi-later-smittan-ha-sin-gang?info=visa

    SvaraRadera
  3. Krya på dig, jag tog två hemmatest men det visade inget.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej, men det är just detta att de inte är pålitliga när det gäller omikron.

      Radera
  4. Håller tummarna att du inte är smittad. Helt klart nödvändigt att du tar ett "riktigt" test. Du vill ju kunna besöka din fru till exempel. Å efter din stroke borde du ju tillhöra en riskgrupp och därmed vara "berättigad" att ta ett "riktigt" test. Självtest-kit på apoteken är svindyra och dessutom totalt opålitligt enligt media.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Har jag smittats med omikron så är det nog inte så farligt ändå. Får väl hålla mig borta från arbete och sjukhusbesök ett tag. Just nu har jag i alla fall druckit kaffe och ätit en kanelbulle. Nu ska jag lägga mig på sängen och läsa boken jag håller på med :)

      Radera
  5. Hoppas du mår bättre snart!

    SvaraRadera