lördag 11 april 2020

Veckans mening v. 15

Varje lördag presenterar jag en mening från boken jag läser. En mening som har fått mig att stanna upp. Den kan vara humoristisk, men den kan även vara allvarlig. En mening att lägga några sekunder på. Veckans mening är hämtad från boken Till offer åt Molok av Åsa Larsson.

Han for som ett troll med senap i rumpan mellan Kristers ben, sprang i åttor, lyckades inte hålla sig själv så stilla att Krister egentligen kom åt att klappa, lade sig ner i total undergivenhet, upp på benen igen, studsade med framtassarna mot Krister, lade sig åter på rygg, snodde runt, sprang iväg och hämtade en kotte som de kanske kunde leka med, släppte den framför Kristers fötter, slickade Kristers hand och lade till slut av med en stor gäspning för att släppa ut lite av alla känslor som bara blev för mycket.

Häng gärna på! Och länka gärna i kommentarsfältet.

4 kommentarer:

  1. Okej, man förstår ganska klart att det handlar om en lycklig hund, den glädjen går inte att ta miste på. :) Här kommer ännu en mening: https://ibokhyllan.blogspot.com/2020/04/veckans-mening-paskafton-pa-doktor.html

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, vore det något annat än en hund så skulle jag nog bli bekymrad :)

      Radera
  2. Vilken härlig beskrivning!

    SvaraRadera